Δωρεάν Αποστολή στην Ελλάδα -- Δωρεάν Επιστροφές -- Πληρωμή στην Παράδοση
Language

KOOLFly Brand: Reiko

Τι κάνει ένα παντελόνι διαφορετικό; Πώς γίνεται μια ολόκληρη collection από παντελόνια να κάνει παγκόσμια επιτυχία; Τέτοιες ερωτήσεις μπορεί να τις απαντήσει μόνο η Reiko, και αυτό γιατί γνωρίζουν την τέχνη του παντελονιού – The Art of Pants – καλύτερα από πολλούς. Για την ιστορία, το brand είναι από την Γαλλία, αλλά έχει ρίζες και από την Ιαπωνία. Μάλιστα το όνομα “Reiko” είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα Ιαπωνικά γυναικεία ονόματα.

 

 

Δεν είναι ότι προσπαθούν να εκτοπίσουν all time classic brands, απλώς έρχονται με την δική τους ιδέα, είναι δημιουργικοί, εκμεταλλεύονται τα fashion trends κάθε σεζόν και επαναπροσδιορίζουν την βασική εκδοχή ενός παντελονιού.

 

 

Τα παντελόνια Reiko κυκλοφορούν σε πολλές γραμμές, σχέδια και υφάσματα, ενώ τα χρώματα επιλέγονται ανάλογα την εποχή. Τα υφάσματα είναι πολύ καλής ποιότητας και έχουν υπέροχη υφή (κοτλέ, υφασμάτινα, jean).

 

 

Είναι φημισμένα για την εφαρμογή τους και την ικανότητά τους να αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες! Περιοδικά από όλον τον κόσμο, bloggers, αλλά και celebrities τους πλέκουν εγκώμια!

 

 

Eπισκεφτείτε το KOOL Shop για να βρείτε όλα τα παντελόνια Reiko, ενώ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο official site της Reiko, στο Facebook, αλλά και στο Twitter.